You have landed on our US/Global Site.
US/Global
Registreer je nu!

Hoe blijf je als werkgever de 'Great Resignation' in Nederland een stapje voor? Geniet en laat je inspireren over dit onderwerp, met onder meer een interactieve workshop van dr. Ben Tiggelaar.

14:30-15:00

Koffie / tour van de Johan Cruijf Arena (optioneel)

Wees welkom en geniet van een kopje koffie en een goed gesprek bij binnenkomst. Mocht je tijdens dit half uur graag willen zien waar Ajax traint en speelt, dan kun je je opgeven voor een tour door een mailtje te sturen naar jaline.haitsma@quinyx.com 

15:00-15:15

Introduction

Erik Fjellborg

Erik is ooit begonnen met Quinyx toen hij bij McDonalds werkte. De chaos en ontevredenheid over de roosters inspireerden hem tot de creatie van een Workforce Management app die inspeelde op de behoefte van managers én werknemers. 'Happy Workforce, Happy Business', is nog steeds Quinyx' slogan, en die lijkt relevanter dan ooit. Hoe werd Quinyx zo succesvol en hoe gaan wij om met de veranderingen in de arbeidsmarkt?

15:15-15:30

Quinyx in Nederland

Maarten de Boo

15:30-16:00

Panel discussie

Personio & Score

Tijdens deze interactieve panel discussie bespreken we voorbeelden en ervaringen van bedrijven met werknemersretentie, werkgeluk en andere gerelateerde onderwerpen die tijdens deze dag aan bod zijn gekomen.

16:00-16:30

Time for a break

Tijd om de benen te strekken

16:30-17:30

De rol van leiderschap in werknemersbehoud

Ben Tiggelaar
In deze interactieve sessie van 3 x 20 minuten bespreekt gedragspsycholoog en schrijver Ben Tiggelaar  actuele vragenstukken, zoals ‘Wat bepaalt of medewerkers blijven of vertrekken? Welke rol speelt leiderschap? Wat zijn de do's & don'ts? Hoe creëer je een cultuur die mensen aantrekt en behoudt?’. Ben's workshops zijn altijd verhelderend en inspirerend - deze wil je zeker niet missen.

17:30-18:00

Ontdek Advanced Analytics - Quinyx' nieuwe, visuele analytics tool

Peter van der Leer

Hoe krijg je volledig zicht op jouw werknemers en organisatie? Met Quinyx's Advanced Analytics, kun je tijdig anticiperen op trends en uitdagingen op de werkvloer en data gedreven beslissingen maken om de productiviteit, afwezigheid en kosten te verbeteren. Peter vertelt je meer over deze nieuwe oplossing, de visie, roadmap en wat het voor retail en logistiek kan betekenen.

18:00-20:00

Diner & borrel

Geniet van een heerlijk buffet en een aansluitende borrel!

Sprekers

Erik Fjellborg
Quinyx - Oprichter & CEO

Erik creërde Quinyx' Workforce Management software met aandacht voor de pijnpunten van zowel werkgevers als werknemers, want een 'Happy Workforce' leidt tot een 'Happy Business'. 

Wat begon als een als een kleine start-up, is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot het snel-groeiende, succesvolle Quinyx dat je nu kent. Erik ontving dan ook meerdere onderscheidingen, zoals de International Growth Award van Ernst & Young, en is een veelgevraagde spreker over onderwerpen als start-ups en SaaS.

Dr. Ben Tiggelaar
Schrijver en spreker

Dr. Ben Tiggelaar studeert al ruim 30 jaar op leiderschap, gedrag en verandering. Hij doceert onder meer aan de gerenommeerde IE Businessschool in Madrid, de Vlerick Business School in Gent en de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Ben schreef acht nummer één-bestsellers, heeft een wekelijkse column in NRC, en een radioshow & podcast op BNR.

Maarten de Boo
Quinyx - Vice President AI Growth

Maarten is mede oprichter van twee AI bedrijven; Sensara en het voormalige Widget Brain, dat nu onderdeel is van Quinyx. Zijn passie ligt in het verbeteren van de samenleving door middel van AI. Hij is dan ook al meer dan 10 jaar bezig met het implementeren van AI oplossingen in de bedrijfsvoering.

Peter van der Leer
Quinyx - Account Executive
Peter is een van onze AE's hier in Nederland. Zijn academische achtergrond in HR Management combineert hij bij Quinyx met zijn kennis en passie en voor software.