Workforce Management Day 2019

Vanha Ylioppilastalo
Torstaina 7. marraskuuta 2019.

Tervetuloa työvoimanhallinnan tulevaisuutta käsittelevään ja ajatuksia herättävään tapahtumaan.

Nykypäivänä kasvun ja menestyksen saavuttaminen voi olla haastavaa. Me tarjoamme argumentteja, tuoreita ideoita ja uusia tulokulmia, joita voit hyödyntää omassa organisaatiossasi.
Inspiraatiot ovat aina hyvästä, mutta niidenkin pitää pohjata yrityksen strategiaan. Ota oppia miten menestyneet start upit ja alan johtavat toimijat ovat työstäneet kasvustrategioitansa hankalinakin aikoina.
Päivän aikana saat konkreettisia vinkkejä parhaan mahdollisen henkilöstötuottavuuden varmistamiseen sekä työvuorosuunnittelussa ja optiminoinnissa menestymiseen.
Tapaa alan asiantuntijoita, haastajia ja samanhenkisiä ihmisiä. Ideoi, keskustele haasteista sekä vaihda oppeja ja kokemuksia.

May the workforce
be with you

Workforce Management Day Helsinki 2019 kokoaa yhteen keskeisimmät innovaattorit, puhujat ja työvoimanhallinnan asiantuntijat. Iltapäivä tarjoaa oppeja ja ajatuksia miten houkutella, sitouttaa ja optimoida osaavaa työvoimaa.

Agenda

13:30 - 14:00
ILMOITTAUTUMINEN

Kello 13.30 avataan ovet ja vieraat pääsevät sisään ilmoittautumaan tapahtumaan ja verkostoitumaan kumppaneidemme ja eri yritysten edustajien kanssa.

14:00 - 14:05
14:00 - 14:05
TILAISUUDEN AVAUS
Paulus avaa tilaisuuden ja kertoo tarkemmin päivän kulusta, kumppaneista ja tietysti myös illallisesta. 
Paulus Maasalo, Quinyx Suomen maajohtaja
14:05 - 14:20
14:05 - 14:20
May the Workforce be with you

“Getting ahead of the competition is only possible with the right workforce, in the right place at the right time.”

Erik Fjellborg, Quinyx perustaja ja toimitusjohtaja
14:20 - 14:35
14:20 - 14:35
Workforce Management 2.0

Tuotejulkaisu! Carl esittelee Quinyxin täysin uudet toiminnallisuudet tulevaisuuden työvoimanhallintaan.

Carl Geijer, Quinyx tuotepäällikkö
14:35 - 14:55
14:35 - 14:55
Cornerstone

Tarkemmat tiedot päivitetään myöhemmin.

Seamus Bennett, Key Account Manager, Cornerstone
14:55 - 15:25
Tauko
15:25 - 15:55
15:25 - 15:55
Miten luodaan merkityksellisiä organisaatioita?
Jaakko Sahimaa, Organisaatiopsykologi ja tuotantotalouden diplomi-insinööri
15:55 - 16:25
15:55 - 16:25
Kuka johtaa?

Suosittu puheenvuoro ravistelee esimiehiä ja johtajia sekä auttaa ymmärtämään johtamisen roolia digiaikana.

Henna Ojala , Strategi, asiakaskokemuksen ja työntekijäkokemuksen huippuosaaja
16:25 - 16:45
16:25 - 16:45
Onnelliset tiimiläiset = onnelliset asiakkaat
Riikan puheenvuorossa kuulemme toimenpiteistä, jotka ovat vieneet Scandicia kohti parempaa henkilöstö- ja asiakaskokemusta. Miten henkilöstökokemusta voi kehittää? Onko sillä vaikutusta kannattavuuteen? Puheenvuoron aikana Riikka kertoo meille esimerkkejä toimenpiteistä, joilla oman yrityksen henkilöstö- ja asiakaskokemusta voidaan parantaa merkittävästi.
Riikka Mattila, HR Director at Scandic Hotels
16:50 - 17:00
16:50 - 17:00
TILAISUUDEN PÄÄTÖS

Paulus päättää tilaisuuden ja vetää yhteen keskeiset johtopäätökset. 

Paulus Maasalo, Quinyx Suomen maajohtaja
17:00 - 20:00
Verkostoitumista ja illallinen

Esitysten jälkeen tarjoillaan mahdollisuus verkostoitumiseen ja mukavaan illanviettoon cocktailillallisen muodossa. Keskustele päivän annista sekä tapaa kollegoita, kumppaneita ja asiantuntijoita virvokkeiden äärellä.

Puhujat

Riikka Mattila
HR Director at Scandic Hotels
Riikka Mattila on innostava ja kokenut HR-johtaja, joka on pitkäjänteisesti tehnyt työtä mm. yrityskulttuurin kehittämisen eteen. Vuodesta 2012 Riikka on toiminut henkilöstöjohtajana Scandic Hotelsilla, joka on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuosina 2017 ja 2018 sekä Euroopan kolmanneksi parhaaksi työpaikaksi vuonna 2018.
Riikan puheenvuorossa kuulemme toimenpiteistä, jotka ovat vieneet Scandicia kohti parempaa henkilöstö- ja asiakaskokemusta. Miten henkilöstökokemusta voi kehittää? Onko sillä vaikutusta kannattavuuteen? Puheenvuoron aikana Riikka kertoo meille esimerkkejä toimenpiteistä, joilla oman yrityksen henkilöstö- ja asiakaskokemusta voidaan parantaa merkittävästi.
Henna Ojala
Strategi, asiakaskokemuksen ja työntekijäkokemuksen huippuosaaja

Henna Ojala on strategi, puhuja ja kouluttaja, joka hyppäsi viime syksynä strategiaprojektien parista yhteen maailman kuumimmista kasvuyrityksistä, HappyOrNot:iin. Henna on sparrannut kansainvälisten pörssiyritysten, koulutusorganisaatioiden kuin pk-sektorin yritystenkin tiimejä, asiantuntijoita ja johtajia. Hän järkeistää laajoja strategisia kokonaisuuksia arkipäivän tekemisen tasolle.

Hennan inspiroivat puheenvuorot herättelevät ja kannustavat muutokseen. Hän tuo toivottua konkretiaa, esimerkkejä ja selkeitä askelmerkkejä asiakaskokemus- ja työntekijäkokemuskeskusteluun sekä digiajan johtamiseen.

Jaakko Sahimaa
Organisaatiopsykologi ja tuotantotalouden diplomi-insinööri

MISSIONI:

Tehdä suomalaisesta työelämästä entistä mielekkäämpää ja merkityksellisempää.

Auttaa yksilöitä löytämään omien arvojensa mukainen ja merkityksellinen elämä.

Vaikuttaa omalla panoksellani yhteiskunnallisen kehityksen suuntaan.

Erik Fjellborg
Quinyx perustaja ja toimitusjohtaja

Erik Fjellborg perusti ensimmäisen työnhallintaan erikoistuneen yrityksensä, kun hän oli hampurilaisravintolassa kesätöissä. Esimiesten ahdinko innosti kehittelemään tietokoneohjelman työvuorojen järjestelyyn.

Carl Geijer
Quinyx tuotepäällikkö
Paulus Maasalo
Quinyx Suomen maajohtaja

Kumppanimme

Quinyx

Quinyx on markkinajohtaja työvoimanhallinnan SaaS-palveluissa.

 

Azets

Azets on teknologiavetoinen osaamiseen erikoistunut yritys, jolla on pohjoismaiset juuret. Tarjoamme yrityksille joustavia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme.

Cornerstone

Cornerstone was founded with a passion for empowering people through learning and a conviction that people should be your organization’s greatest competitive advantage. Cornerstone is a global human capital management (HCM) leader with a core belief that companies thrive when they help their employees to realize their potential. Putting this belief into practice, Cornerstone offers solutions to help companies strategically manage and continuously develop their talent throughout the entire employee lifecycle. Cornerstone’s HCM platform is successfully used by more than 3,600 global clients of all sizes, spanning over 40 million users across 190+ countries and 40+ languages.

Vetter Communications
Vetter Communications Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia viestintäratkaisuja yritysmaailman tarpeisiin suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi.
 
Autamme sinua kun tarvitset valmiiksi toimitettuja asiantuntija-artikkeleita tai yritysuutisia, etsit oikolukijaa tai kääntäjää, haet viestintästrategian laatijaa tai kaipaat yrityksellesi korkean profiilin medianäkyvyyttä. Toteutamme puolestasi myös kansainväliseen viestintään liittyviä projekteja.
Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Connectmyapps

ConnectMyApps is the preferred integration partner for Quinyx, helping their clients get the full potential of their leading WFM application by connecting it to HRM, payroll, ERP, BI and other applications. ConnectMyApps has partnered with Quinyx since 2016, processing over 1 million records on behalf of 80 Quinyx clients every day.

Sympa
The Sympa HR solution was designed to improve the lives of HR across the world. Providing companies an aggregated, clear view on all people data and unlimited integrations to other softwares, it supports smart decision-making and helps automate routine tasks. Sympa is the fastest growing HR solution company in the Nordics.

Paikka ja aika

Workforce Management Day -tapahtuma pidetään Vanhalla Ylioppilastalolla.
Vanha Ylioppilastalo
Torstaina 7. marraskuuta 2019.
13:30 - 20:00
Mannerheimintie 3, 00101 Helsinki

Liput

Lähtölaskenta tapahtumalle on jo alkanut ja paikkoja on rajoitetusti - varaa paikkasi täyttämällä tiedot alla olevaan lomakkeeseen! Toivottavasti nähdään Workforce Management Day Helsinki -tapahtumassa! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Ota yhteyttä!