phone icon  + 47 22 17 75 00    email icon  event@quinyx.com

WORKFORCE MANAGEMENT DAY 2018

days
hours
minutes
seconds
Tors, Oktober 18, 2018, 13:00 – 21:00 CEST
TAKET Steen & Strøm, Oslo

Inspirerende fokustreff med framtidens innovatører

Hvordan ser sammenhengen ut mellom medarbeidere som trives og en organisasjons fremgang? Hvordan kan man som leder handle for å styrke sin organisasjon? Hvilken strategi, prosesser, system og konkrete tips kan man gå ut i fra? Og hvordan har andre bransjeledere og “Up-and-coming” gjort det for å lykkes? “Happy Workforce - Happy Business” er temaet for årets Workforce Management Dag, Skandinavias ledende møteplass for Workforce Management!
 
På forrige års suksessfulle event samlet vi over 80 beslutningstakere og eksperter på Taket, Steen og Strøm. Vi var så fornøyde med lokasjonen at vi arrangerer årets WFM dag på samme sted for en inspirerende og tankevekkende halvdagskonferanse. Der får du ta del i innsikter og de siste utviklingene innen Workforce Management.

På scenen finner du en spennende miks av etablerte bransjeeksperter, bråkjekke innovatører og landets skarpeste visjonærer. Du tar del i ærlige historier om konkrete case som har løftet organisasjoner og deres resultat og du får muligheten til å treffe og bytte erfaringer med eksperter, bransjekollegaer og Norges kvasseste nytenkere.

Vi feirer også årets vinnere av Workforce Management Awards, og på samme måte som tidligere år avslutter vi dagen med en middag og fest i “Enjoy Work” ånd, fylt med overraskelser!

Tidligere år har plassene blitt fylt allerede etter en uke, så sikre deg gjerne en plass til deg  og en kollega allerede nå.

Velkommen og Enjoy Work!

 

Hva får du ut av dagen?

  • Inspirasjon: Det å lykkes med vekst og fremgang i en organisasjon er vanskelig. Vi sørger for motivasjon, nye tenkemåter, idéer og utfordringer med nye innfallsvinkler som du kan ta med deg tilbake til din organisasjon.
  • Strategi: All ære til inspirasjon, men det må lande i en strategi. Ta del i hvordan framgangsrike “Up-and-coming” og ledende aktører har formet sine strategier for å vokse tross tøffe forutsetninger.
  • Konkrete verktøy og råd: Under dagen får du ta del i konkrete tips rundt hvordan du lykkes med din vaktliste planlegging, optimering og hvordan du får det meste ut av dine medarbeidere. Du får også tips på systemstøtte og smarte verktøy som kan støtte deg med dette.
  • Nettverke: Møt bransjeeksperter, utfordrere og likesinnede og bruk de som sammenligning for å diskutere utfordringer og utveksle erfaringer samt nøkkel for fremgang.

Agenda

Tid Aktivitet
13.00 - 13.30:                      Registrering & mingling
Vi ser gjerne at du kommer tidlig slik at du kan treffe kollegaer fra bransjen, diskutere ideer med spesialister og bransjeeksperter samt å lade opp til dagen med en kaffe
13.30 - 13.40:
Velkomsttale
Dagens moderatorer, Johanna Fagerstedt, Marknadschef, Quinyx og Lasse Bjørnerud, Nordisk ansvarlig sparker det hele igang!
13.40 - 14.00:
"Happy workforce, happy business!" 
Erik Fjellborg, Adm Dir & Gründer, Quinyx, gir ett strategisk overblikk om markedet og det siste innen Workforce Management, og får selskap på scenen av gjester.
14.00 - 14.45:
Keynote Speaker: 
Eirik Norman Hansen, Taler og CEO, itch design, kommer til oss for å snakke om digitalisering, kunstig intelligens og robot-teknologi. Eirik er svært entusiastisk mener at en godt foredrag er en balansert blanding av underholdning og læring.
14.45 - 15.05:  Mingling 
Fyll på med energi, fortsett den spennende dialogen med kollegaer fra bransjen og bruk tid hos våre partneres stander i utstillingsområdet.
15.05 - 15.30:
Kai Guldbransen, Princess Gruppen
15:30 - 15:55: Quinyx - The Next Generation Platform
Carl Geijer, Chief Product Officer, Quinyx, lanserer og viser en demo av den seneste funksjonaliteten i Quinyx, samt gir et overblikk over Quinyx produktstrategi
15.55 - 16.15:
Linn Kjeserud, Dominos Pizza

16.15 - 16.30:
Takk 
Johanna Fagerstedt, dagens moderator, runder av og oppsummerer dagen
16.30 - 21.00:
Bransjemingling & Middag
Middag og fest i “Enjoy Work”-stil; konkurranser og overraskelser!  
Prisutdeling: Workforce Management Awards
Årets Workforce Management-foretak 2018

 

Høydepunkter

Workforce Management Awards 2018 Oslo
Workforce Management Awards 2018

Under middagen presenterer juryen 2018-års vinnerne av Årets Planlegger og Årets Workforce Management bedrift.

VIP-nettverking
VIP-nettverking

Nettverk og diskuter erfaringer med eksperter og besluttningstakere i bransjer som retail, restaurant, hotel, helse, lager og logistikk.

Fremtiden for Quinyx med Erik Fjellborg
Fremtiden for Quinyx med Erik Fjellborg

Quinyx Daglig Leder og grunnlegger Erik Fjellborg gir innblikk i de siste trendene i Workforce Management.
Carl Geijer, Produkteier i Quinyx, presenterer de siste funksjonalitetene i Quinyx.

Carl Geijer presenterer den seneste funksjonaliteten
Carl Geijer presenterer den seneste funksjonaliteten

Carl Geijer er Quinyx produktsjef som i løpet av snart 10 års tid har ledet Quinyx produktteam og utvikling fremover. Han er en person med troen på at alt kan gjøres bedre og mer effektivt. Han liker å lytte til markedet, dens trender og stadig ligge ett skritt foran.

VIP-nettverking
VIP-nettverking

Nettverk og diskuter erfaringer med eksperter og besluttningstakere i bransjer som retail, restaurant, hotel, helse, lager og logistikk.

Erik Fjellborg, Adm. Dir & Grunder, trendspaner
Erik Fjellborg, Adm. Dir & Grunder, trendspaner

Erik Fjellborg grunnla Quinyx 2005, og er i dag en fremgangsrik innovatør innen Workforce Management. Han har blitt kåret til en av Europas ledende unge entreprenører av FERDS List, samt en av Europas mest lovende entreprenører av Business Week og deltatt i Prins Daniels mentorprogram og er en velkjent taler på den europeiske tech-scenen. Med Erik i spissen har Quinyx blitt kåret til Årets Gaselle av Dagens Industri, fått International Growth Award av Ernst and Young og har utfordret en tradisjonell bransje med sin web baserte workforce management løsning.