Workforce Management Day 2019

Taket Steen & Strøm, Oslo
24 Oktober 2019
Entrance: Nedre Slottsgate 8, Inngangen er mellom Gucci & Valentino butikken

Velkommen til et eksklusivt event fullt av inspirasjon for fremtidens Workforce Management.

Det kan være vanskelig å oppnå vekst og suksess i virksomheter idag. Vi tilbyr motivasjon, nytenking, og en ny måte å tenke på som du kan ta med tilbake til din organisasjon.
Inspirasjon er alltid bra, men den trenger å lande på en strategi. Lær hvordan vellykkede start-ups og ledende aktører har jobbet med sine strategier for å vokse, til tross for tøffe forhold.
Under dagen vil du motta konkrete tips hvordan du lykkes med bemanning og optimalisering, og hvordan du får mest ut av dine medarbeidere. Du vil også få tips på systemsupport og smarte verktøy som kan hjelpe deg.
Møt bransjeeksperter, utfordrere og likesinnede mennesker. Benytt anledningen til brainstorming, diskutere utfordringer og utveksle erfaringer og nøkler til suksess.

May the workforce
be with you

Workforce Management Day Oslo 2019 samler de beste innovatørene, hovedtalere og workforce management eksperter. En ettermiddag med læring rundt hvordan beholde, engasjere, optimalisere og tiltrekke seg en kvalifisert arbeidsstyrke.

Agenda

13:30 - 14:00
Registrering og networking

Benytt anledning til å ta en prat med de andre deltakerne før programmet starter

14:00 - 14:05
14:00 - 14:05
Quinyx i Norge

Morten ønsker oss velkommen og gir oss en introduksjon til det fullspekkede programmet med konkurranser og partnere.

Morten Sørlundsengen, Country Manager Norway
14:05 -14:10
14:05 -14:10
Workforce Management Day

Johanna presenterer Workforce Management Day, og konseptet bak

Johanna Fagerstedt, CMO Quinyx
14:10 - 14:30
14:10 - 14:30
May the Workforce be with you
“Getting ahead of the competition is only possible with the right workforce, in the right place at the right time.”
Erik Fjellborg, Founder & CEO Quinyx
14:30 - 15:00
14:30 - 15:00
Svein Harald Røine

Svein Harald Roine kommer til å holde foredrag om arbeidsglede og hvor viktig det er med et sterkt engasjement blant i de ansatte. Deltakerne kommer også til å få med seg sitt eget eksemplar av Svein Haralds bok “MODIG”.

Svein Harald Røine, Mr Modig
15:00 - 15:20
15:00 - 15:20
Workforce Management 2.0

Produktrelease! Carl Geijer presenterer de seneste verktøyene og fordelene med å engasjere deres personale.

Carl Geijer, CPO Quinyx
15:20 - 15:50
Coffee Break & Konkurrense i utstillingen

Stikk innom alle våre partnerstands og delta på konkurransene. Glem ikke verdien i å nettverke med dine bransjekollegaer.

15:50 - 16:10
15:50 - 16:10
Mester Grønn deler sine erfaringer

Mester Grønn kommer for å dele hvordan de jobber med effektivisere, styrke interne ansatte og hvordan reisen har vært med Quinyx. Rita Bondeson Børke, HR-direktør og Linda Tangen, lønnsansvarlig deler sine erfaringer.

Rita Bondeson Børke,HR-direktør Mester Grønn
16:10 - 16:30
16:10 - 16:30
Employee Engagement @ Elkjøp
Jannicke Imbsen, Project manager for Chief of Staff, Elkjøp Nordic
16:30 - 16:40
16:30 - 16:40
CORNERSTONE: Hur engagerar du en guldfisk?

Cornerstone presenterer siste forskning på hvordan vi forandrer, tenker og agerer. Stadig flere kjemper om vår oppmerksomhet, og derfor blir tiden vi tillegger ulike oppgaver tilsvarende kortere. Vi vil gjerne ha kontroll å få umiddelbar tilbakemelding på arbeidet vi gjør. Dessuten kan sjefen nå oss alle tider på døgnet, og det blir derfor viktigere med en viss balanse i livet. 
Kom og hør våre 5 tips for hvordan du kan dra nytte av disse endringene, samt legge smarte, lærende engasjement- og utviklingsplaner for din virksomhet.

Stefan Robsén, Regional Director Nordics, Cornerstone
16:40 - 16:50
16:40 - 16:50
TALENTSOFT: “MAY THE WORKFORCE BE WITH YOU: NO MORE ELEARNING DROPOUTS”
Se for deg at du er lærer på videregående skole og at 6 av 10 elever går før timen er over. Ganske frustrerende, eller hva? Dette er det som i gjennomsnitt skjer når ansatte skal gjennomføre e-læringskurs. I denne interaktive økten vil vi dele fire viktige faktorer som vil holde ansatte engasjert gjennom et e-læringskurs.
Neelie Verlinden, chefredaktör Digital HR Tech
16:50 - 17:00
16:50 - 17:00
WFM AWARDS & OPPSUMMERING

Det er nå på tide med et sammendrag av dagen så vel som prisutdelingen Workforce Management Awards 2019.
Vi tror at enkeltpersoner og virksomheter som gjør noe ekstra for de ansatte, fortjener å bli hedret. Derfor har vi initiert: Workforce Management Awards der vi kårer Årest Vaktplanlegger 2019 og Årets WFM Foretak 2019.

Johanna Fagerstedt, CMO Quinyx & Stian Johansen, BDM Quinyx
17:00 - 20:00
SOSIALT & MIDDAG

Etter programmet er du invitert til en minneverdig kveld full av overraskelser, på TAKET Steen & Strøm og den gjemte tropiske oasen i byens hjerte. 

Snakk med andre WFM eksperter mens du nyter av en fullt inkludert bar, sofistikert stående middag og overraskende underholdning.

Talere

Svein Harald Røine
Mr. Modig - Inspirator, foredragsholder og lederutvikler

"Svein Harald gav oss en forrykende forestilling. For en energi! Dette var spot on. Svein Harald er åpen og byr på seg selv. Han har stor kunnskap om ledelse og har en utrolig god formidlingsevne. Anbefales på det varmeste!"

Unni Bøkestad

Direktør Fag og marked – NITO

Rita Bondeson Børke
HR-direktør, Mester Grønn
Linda Tangen
Lønnsansvarlig, Mester Grønn
Erik Fjellborg
CEO, Quinyx
Quinyx ble grunnlagt av Erik Fjellborg i 2005 da han jobbet som ekstrahjelp hos McDonald's. Siden da har Quinyx vokst til å bli en markedsleder innen Workforce Management.
Morten Sørlundsengen
Country Manager Norway, Quinyx
Carl Geijer
CPO, Quinyx
Johanna Fagerstedt
Marketing Director, Quinyx
Jannicke Imbsen
Project manager for Chief of Staff, Elkjøp Nordic

Jobbet for Elkjøp i over 2 år og vært prosjektleder for Academy samt Campus.

Campus er nordens største interne opplæringsevent – hvor vi samler over 5000 av våre ansatte på kurs.

 

Neelie Verlinden
Chefredaktör Digital HR Tech
Stefan Robsén
Regional Director Nordics, Cornerstone

Våre partnere

Talentsoft

Talentsoft er Europas ledende skybaserte HR-programvareleverandør for Talent Management. Vår HR-løsning dekker alle områder innen HR, og samler alle data om medarbeidere i ett enkelt system. Våre +2000 kunder distribueres i 130 land og systemet tilbyds på 27 språk. Med en løsning fra Talentsoft, revolusjonerer du kompetansestyringen i hele organisasjonen og hjelper dine ansatte med å planlegge og utvikle sine karrierer.

Azets

Azets er et nytt selskap – med en rik historie.

Azets ble etablert i 2016, som et resultat av salget av BPO-divisjonen fra Visma. I mange år har vi levert tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i den nordiske regionen.

Over tid har vi utviklet en unik kombinasjon av erfaring, smarte løsninger og lokal tilstedeværelse. Med 83 kontorer over hele Norden, har vi tilegnet oss detaljert kunnskap om lokale lover og regler.

ConnectMyapps

ConnectMyApps is the preferred integration partner for Quinyx, helping their clients get the full potential of their leading WFM application by connecting it to HRM, payroll, ERP, BI and other applications. ConnectMyApps has partnered with Quinyx since 2016, processing over 1 million records on behalf of 80 Quinyx clients every day.

Cornerstone

Cornerstone OnDemand® helps organizations to recruit, train, and manage their people. We work with hundreds of the world’s largest companies—from Walgreens and Starwood Hotels & Resorts to Deutsche Post DHL and Western Union—and thousands of smaller ones to help them engage their workforces and empower their people. 

CatalystOne

CatalystOne er et annerledes IT-selskap – et IT-selskap som har et brennende engasjement for mennesker! Vi lager software som hjelper selskaper med å bygge og utvikle en organisasjon med høyt engasjerte medarbeidere. CatalystOne Solutions er et rasktvoksende SaaS-selskap med over 200 super-engasjerte medarbeidere som alle jobber mot samme mål. På "godt norsk", så er dette vår visjon: “Our purpose is to enable organisations to build thriving workplaces. We believe that empowered people grow, are engaged, and have a true desire to impact the future of theirorganisation”.

CatalystOne tilbyr en komplett HR-programvare suite som støtter alle dine HR prosesser, som f.eks. medarbeiderutvikling, etterfølgerplanlegging og kurs/kompetanse. Vår software suite er skreddersydd for å effektivisere nøkkelprosesser for mellomstore til store organisasjoner i Norden og internasjonalt.

Scrive
Skriptes forretningsidé er å gjøre din digitale reise raskt, smidig og sikker. Vi forstår hvordan du jobber og hvordan du best implementerer e-signering og ID-verifisering i prosessene dine.
Marthinsen Trading AS

Leverandør av ELO innstemplings terminaler for Quinyx.

Sted

Workforce Management Day vil være på TAKET Steen & Strøm.
Entrance: Nedre Slottsgate 8, Inngangen er mellom Gucci & Valentino butikken
Taket
Steen & Strøm
Tors, Oktober 24, 2019
13:30 - 20:00
Nedre Slottsgate 8, 0156 Oslo

Bestill billetter

Fyll ut skjemaet under for å booke din billett. Vi ser frem til å se deg på Workforce Management Day Oslo. Er dere et større selskap eller har spørsmål om eventet? Ta kontakt så vil vi hjelpe deg.