Workforce Management Day

Hotel At Six, Stockholm
9 Oktober 2019

 

Välkommen till ett exklusivt event med fokus på framtidens Workforce Management och Employee Engagement.

 
Tillväxt och framgång är ingen slump. Vi erbjuder motivation, nytänkande, verktyg och strategier som du kan ta med dig hem till din organisation.
 
Inspiration är alltid bra, men den måste landa i en strategi och handlingsplan. Hör hur framgångsrika företag och föreläsare har utformat sina strategier för att lyckas.
 
Under dagen kommer du få tips om hur du lyckas med din personalplanering och optimering, samt hur du får ut det mesta av dina anställda. Du får också tips om systemstöd och smarta verktyg som kan stödja dig i detta.

 

Träffa branschexperter, branschkollegor och människor som står inför samma resa som dig, och använd dem för att brainstorma, diskutera utmaningar och utbyta ideer och nycklar till framgång.

May the workforce
be with you

 

Workforce Management Day Stockholm 2019 samlar de bästa föreläsarna och experterna inom workforce management och medarbetarengagemang. En fullproppad eftermiddag med korta engerifyllda sessioner om hur du behåller, engagerar, optimerar och attraherar din arbetskraft. Vi bjuder på nätverksmöjligheter och ett exklusivt deltagande för dig som är ledare och chef.

Agenda

12:00 - 13:00
Lunch och mingel
Klockan 12.00 öppnar vi portarna till vår mingellunch, där ni får chans att nätverka med branschkollegor, partners och experter i At Six moderna lokaler.
13:00 - 13:15
13:00 - 13:15
Registrering och nätverkande
Registrering, nätverkande och mingel bland våra partners i utställningen på At Six. Möt experter och leverantörer kring HR, Workforce Managemenet, förändringsleding, integration och projektledning
13:15 -13:20
13:15 -13:20
Kickoff till eftermiddagen med Johanna Fagerstedt
Quinyx CMO Johanna Fagerstedt hälsar välkommen och kastar oss in det fullspäckade programmet genom att introducera teamet för dagen och det vi har att vänta oss.
 
Johanna Fagerstedt, CMO Quinyx
13:20 - 13:35
13:20 - 13:35
May the Workforce be with you
Vid 17 års ålder jobbade Erik Fjellborg på McDonalds och vände hamburgare. Där föddes en affärsidé som idag har växt till ett företag med närmare 200 anställda och drygt en halv miljon användare globalt. Idag finns Quinyx kunder i 40 länder och används av bolag som Starbucks, Burger King, Daniel Wellington, Boots och Rituals. 
Erik hade ett tydligt mål redan från start, att förbättra livet för de anställda genom att förbättra deras arbetsliv. Lyssna till Eriks vision om hur vi kan få bättre och mer välmående företag i framtiden.
Erik Fjellborg, grundare & CEO Quinyx
13:35 - 13:50
13:35 - 13:50
Att skapa en välmående, engagerad och framgångsrik organisation
En resa in i den moderna arbetspsykologiforskningen och vad den tydligt visar om ledarskapets viktiga roll i arbetslivet. Genom forskning vet vi vad det är som skapar ökad motivation och prestation, men vi är mindre bra på att applicera den kunskapen i våra organisationer.
Johan Book, förändringsledare och motivationsexpert
13:50 - 14:15
13:50 - 14:15
FRÅN MÅSTE TILL VILL – SÅ SKAPAR DU ETT ARBETE DU VERKLIGEN VILL GÅ TILL
Att skapa rätt förutsättningar för att oftare känna sig engagerad är otroligt kraftfullt. På så vis ger vi oss själva, våra team och våra organisationer en ökad möjlighet att må bra, prestera bra och skapa hållbara resultat över tid. 
Niklas Delmar, föreläsare, utbildare och engagemangsexpert
14:15 - 14:30
14:15 - 14:30
Product Launch: Workforce Management 2.0

Produktrelease! Vår produktchef Carl Geijer kommer presentera ett antal överraskningar till vår plattform som kommer lyfta ert medarbetarengagemang till nya nivåer. Vi kommer även presentera ytterligare ett spännande projekt som vi varit involverade i.

Carl Geijer, CPO Quinyx
14:30 - 15:00
Nätverksmingel bland våra partners
15:00 - 15:40
15:00 - 15:40
Din världsbild är inte som du tror

Vi presenterar stolt Azita Shariati som årets keynote. 

I hennes anförande med titeln "Din världsbild är inte som du tror" kommer vi få ryckas med i Azitas engagemang och passion om att utveckla starka organisationer med ett inkluderande ledarskap.

 

Azita Shariati, CEO Sodexo
15:40 - 16:20
15:40 - 16:20
Breakout pass

Vi bjuder in till tre breakout-pass för att ni ska kunna djupdyka i ämnen som intresserar just er. Se nedan för mer information kring varje breakout-pass från våra partners. Quinyx kommer i tillägg att arrangera ett öppet forum där ni får chans att ställa era frågor direkt till vårt produktteam. 

Kega, Talentsoft, Cornerstone och Quinyx
15:50 - 16:10
15:50 - 16:10
Breakout 1 TALENTSOFT: “May the workforce be with you: No more eLearning dropouts”

Föreställ dig att du är en gymnasielärare och att 6 av 10 elever går ut före klassens slut. Ganska förödande, eller hur? Och ändå, är detta vad som händer i genomsnitt jämt när det kommer till eLearning-kurser. Under den här korta, interaktiva sessionen kommer vi att dela fyra nyckelfaktorer för att hålla deltagare under eLearning-kurser engagerade.

Neelie Verlinden, chefredaktör Digital HR Tech
15:50 - 16:10
15:50 - 16:10
Breakout 2, KEGA: "Retail InTouch – The communication platform for more employee engagement"

Skillnaden mellan en bra butik och en klockren butik definieras av personalens engagemang!
Under denna session får du ta del av bra råd kring hur vi får kunder att spendera 5% mer i butik, hur du får en engagerad personal och det snabbaste sättet att skapa lönsamhet för ditt bolag.

Mike van Der Hulst, Sales Manager RetailInTouch
15:50 - 16:10
15:50 - 16:10
BREAKOUT 3 CORNERSTONE: Hur engagerar du en guldfisk?

Cornerstone presenterar tänkvärd research på hur vi förändrar hur vi tänker och agerar. Fler och fler slåss om vår uppmärksamhet och därför blir tiden vi lägger på olika uppgifter allt kortare och kortare. Vi vill gärna ha kontroll och få omedelbar feedback. Dessutom kan chefen nå oss alla tider på dygnet och det blir allt viktigare med balans i livet.

Kom och lyssna på våra 5 tips hur du kan dra nytta av dessa förändrigar och lägga smarta lärande, engagemag och utvecklingsplaner för ditt företag.

David Nouveau, Regional Director Nordics Cornerstone
16:20 - 16:40
16:20 - 16:40
Att skapa rekordförsäljning i mördande konkurrens - genom HR i världsklass

Lyssna till ett inspirerande samtal med Hanna Bergfäldt och Quinyx's CMO Johanna Fagerstedt. Head of HR & People Development och nominerad till årets HR-chef 2019! Hanna Bergfäldt är HR-chefen som brinner för att sätta medarbetaren i fokus. Med erfarenhet från GANT och många år från IT-och finansbranschen brinner hon för att involvera varje enskild medarbetare och att skapa organisationer som genomsyras av självledarskap och öppenhet. 

Hanna Bergfäldt, HR-chef Elgiganten
16:40 - 17:00
16:40 - 17:00
WFM Awards & key takeaways

Vi tycker att individer och företag som gör något extra för sina anställda förtjänar att hyllas. Ett engagerat Workforce Management-arbete skapar inte bara ökade intäkter, högre effektivitet och ökade servicenivåer – det skapar framförallt gladare och mer motiverade medarbetare. Workforce Management Awards - Sveriges första och enda tävling inom Workforce Management. Glöm inte att nominera din hjälte!

Marcus Henningsson, Espresso House
17:00 - 20:00
After Event och underhållning

 

Klockan 17:00 öppnar vi baren och bjuder på ett härligt mingel tillsammans med spännande underhållning.
Ta chansen att nätverka med andra WFM-experter och kollegor i branchen. 

Talare

Azita Shariati
CEO på Sodexo Nordics

Azita Shariati är en av Sveriges mest hyllade näringslivsprofiler. 1988 kom hon till Sverige från Iran endast 20 år gammal, utan nätverk och utan att kunna språket. 2015 utsåg Veckans Affärer henne till Näringslivets mäktigaste kvinna.Sedan 2017 är Azita VD för Sodexo Nordics- ett företag som utvecklar, leder och levererar servicetjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Bolaget omsätter 7 miljarder och har drygt 11 000 anställda.
Hon hyllas för sin lyhörda och inkluderande ledarstil, av henne själv beskriven som en blandning av iransk tydlighet och svensk laganda. Hon brinner för mångfald- och jämställdhetsfrågor och vet av egen erfarenhet hur detta kan bidra till ökad tillväxt och bättre resultat. Under Azitas ledning har Sodexo gått från 14 till 50 procent kvinnor i ledningsgruppen.

Förutom att utses till Näringslivets mäktigaste kvinna har hon också fått utmärkelsen Sveriges bästa chef, vunnit ”European Role model of the year”, och hamnat i toppen av ”Top 20 Women in Business in Northern Europe. 2016 kammade hon hem titeln Årets direktör samt utsågs till Årets Superkommunikatör av tidningen Resumé. 2017 gav hon ut biografin och ledarskaps­boken ”Hela bilden”.
Niklas Delmar
Föreläsare, utbildare och rådgivare med en dröm om att göra världens arbetskraft lyckligare på sina arbetsplaser.

 

Endast 16 % av svenskarna är enligt Gallups mätning engagerade i sina arbeten. Det är ett kvitto på att det finns en enorm dold potential hos våra individer, medarbetare och organisationer runt om i landet. Denna låga nivå på engagemang påverkar nämligen vår produktivitet, kreativitet, innovationsgrad och välbefinnande på ett negativt sätt. Eftersom engagemang är ett oerhört viktigt medel för att både öka individernas välbefinnande och nå organisationens mål och vision, har Niklas valt att fokusera sitt arbete på att slå två flugor i en smäll och därigenom höja svenskarnas engagemangsnivå.
Johan Book
Förändringsledare, engagemangsexpert och grundare av Motivationsbyrån.

 

Johan Book är smått galen i forskningsbaserat ledarskap, motiverade medarbetare och framgångsrika strategigenomföranden. Han har sen 1999 arbetat med interkommunikation, ledarutveckling och förändringsledning bland annat inom Lantmännenkoncernen. Han är grundare till Motivationsbyrån och har en tydlig mission, att omvandla modern arbetspsykologiforskning till verklighet i arbetslivet och därigenom skapa ökat engagemang, välmående, prestation och resultat.

 

Hanna Bergfäldt
Head of HR & People Development
Hanna Bergfäldt, Head of HR & People Development på Elgiganten kommer äntra scenen den 9 oktober på Hotel At Six. I år är Hanna dessutom nominerad till det prestigefyllda priset Sveriges HR-chef 2019 av Sveriges HR förening. 
Erik Fjellborg
Grundare & CEO på Quinyx

 

Quinyx grundades av Erik Fjellborg 2005 med McDonald's som första kund. Erik har sedan dess byggt upp företaget till att bli Skandinavisk marknadsledare inom Workforce Management.
 
Erik är även medlem i Prins Daniels Fellowship, där han tillsammans med Prins Daniel och övriga medlemmar inspirerar unga till entreprenörskap.
Johanna Fagerstedt
Chief Marketing Officer på Quinyx

 

Johanna Fagerstedt är CMO på Quinyx och kommer vara er värd för eftermiddagen.
 
Johanna har tidigare suttit i aktiespararnas styrelse och varit ordförande för unga aktiesparare. Idag sitter hon i styrelsen för marknadsföreningen i Stockholm, och hon har också vunnit priset som årets marknadsförare på Linkedin. En utbildning på Harvard inom ledarskap har hon också hunnit med.
Carl Geijer
Chief Product Officer på Quinyx

Carl Geijer är produkchef på Quinyx, och är den person som omsätter omvärldens trender och behov till smarta tekniska lösningar för att underlätta vardagen.

Våra partners

Läs mer
Kega

We like to make things clear and concrete. That’s why we offer a range of retail products that have proven to be effective; from Magento webshops to our InTouch retail app & portal, and from digital content to 360° retail communication. All products are developed in-house and tailored to the exact needs of our customers. This means you always know beforehand precisely what you’re buying and can still be sure of a custom solution.

Läs mer
Sympa
Our customers mean the world to us. Having overwhelmingly happy customers is the reason why Sympa is now the fastest growing HR service provider in the Nordics with more than 100 employees in eight offices and five countries. The software itself is used in more than 50 countries and is available in 16 languages. Despite the rapid growth, Sympa remains a family-owned business.
Läs mer
Hubspot
Talentsoft är europeisk ledare inom molnbaserad software för Talent Management och Learning. Vår digitala plattform skapar kontinuerlig dialog mellan medarbetare, ledare och HR, och integrerar Competence Management med karriärutveckling och Learning. Talentsoft erbjuder en unik lösning för Bemanningsplanering och HR Analytics, som effektivt hjälper dig och dina HR-processer: Rekrytering, Onboarding, Prestation & Kompetens, Talanganalys, Learning och Kompensation.
Click to expand
Quinyx
Click to expand
Azets

Azets är den ledande leverantören av teknik och tjänster inom redovisning, lön, HR och rådgivning i Norden. Vi är specialiserade på att lösa kundernas affärskritiska uppgifter, så att vi kan arbeta snabbare, vara mer flexibla och fokusera på kundens kärnverksamhet. Kort sagt - vi hjälper dig att arbeta smartare.

Click to expand
Scrive

Scrives affärsidé är att göra din digitala resa snabb, smidig och säker. Vi förstår hur ni arbetar och hur man på bästa sätt implementerar e-signering och ID-verfiering i era processer.

 
Click to expand
Trimma
Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT, marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt baserad på standardteknik från Microsoft. INSIKT stödjer hela processen från att sätta mål och planera till analys och målstyrning.
Click to expand
connectmyapps
Click to expand
Hubspot
Click to expand
Cornerstone

Cornerstones passion har ända sedan starten varit att ge människor ökad kraft via lärande, och en övertygelse om att människorna är en verksamhets största konkurrensfördel. Cornerstone är en global ledare inom human capital management (HCM) och har en grundläggande värdering att verksamheter frodas när de hjälper sina medarbetare leva upp till sin potential. I praktiken erbjuder Cornerstone lösningar som hjälper organisationer strategiskt hantera, och hela tiden utveckla, sina talanger under hela medarbetarlivet. Cornerstones HCM-plattform används av mer än 3 560 kunder globalt, fler än 42 miljoner användare i 192 länder på 43 språk.

Click to expand
CatalystOne

CatalystOne's cloud-based HR software suite will elevate your HR and management teams to a whole new level. Our solution has been designed to streamline key processes for medium and large organisations across the Nordics and beyond

Click to expand
Hogia
Click to expand
Accountor
Click to expand
MySaly

Plats

Workforce Management Day kommer äga rum på trendiga Hotel At Six vid Brunkebergstorg, som ni når lättast från T-centralen alternativt Kungsträdgården. För er som kommer med bil finns flera centrala garage i närheten, exempelvis Gallerian.

För att komma till eventlokalen går ni in via Hotel At Six huvudentré och sedan rakt upp för trappan som är direkt framför er.
 
För logi rekommenderar vi At Six egna hotell, alternativt Scandic Downtown Camper över gatan.  
 
Hotel At Six
Onsdagen den 9 Oktober
12:00 - 20:00
Brunkebergstorg 6, 111 51 Stockholm

OBS - VÄNTELISTA

Då eventet är fullsatt kommer nya anmälningar att sättas på väntelista.

Workforce Management day är ett kostnadsfritt event som vänder sig till chefer, beslutsfattare och verksamhetsutvecklare inom personalintensiva verksamheter. Då platserna är begränsade tar vi oss friheten att gå igenom anmälningarna som kommer in.

Fyll i formuläret nedan för att ansöka om din plats. Vi ser fram emot att se dig på Workforce Management day Stockholm! Är ni ett större sällskap eller har frågor kring eventet? Kontakta oss så hjälper vi dig.