Workforce Management Day

Hotel At Six, Stockholm
9 Oktober 2019

Välkommen till ett exklusivt event med fokus på framtidens Workforce Management och Employee Engagement.

 
Tillväxt och framgång är ingen slump. Vi erbjuder motivation, nytänkande, verktyg och strategier som du kan ta med dig hem till din organisation.
 
Inspiration är alltid bra, men den måste landa i en strategi och handlingsplan. Hör hur framgångsrika företag och föreläsare har utformat sina strategier för att lyckas.
 
Under dagen kommer du få tips om hur du lyckas med din personalplanering och optimering, samt hur du får ut det mesta av dina anställda. Du får också tips om systemstöd och smarta verktyg som kan stödja dig i detta.

 

Träffa branschexperter, branschkollegor och människor som står inför samma resa som dig, och använd dem för att brainstorma, diskutera utmaningar och utbyta ideer och nycklar till framgång.

May the workforce
be with you

 

Workforce Management Day Stockholm 2019 samlar de bästa föreläsarna och experterna inom workforce management och medarbetarengagemang. En exklusiv eftermiddag med korta engerifyllda sessioner om hur du behåller, engagerar, optimerar och attraherar din arbetskraft. 

Agenda - Fylls på kontinuerligt med fler talare!

12:00 - 13:00
Lunch och mingel
Klockan 12.00 öppnar vi portarna till vår mingellunch, där ni får chans att nätverka med branschkollegor, partners och experter i At Six moderna lokaler.
13:00 - 13:30
13:00 - 13:30
Registrering och nätverkande
Registrering, nätverkande och mingel bland våra partners i utställningen på At Six. Möt experter och leverantörer kring HR, Workforce Managemenet, förändringsleding, integration och projektledning
13:30 -13:40
13:30 -13:40
Introduktion till dagen
Johanna hälsar oss välkomna och ger oss en introduktion till det fullspäckade programmet som är fullt utav överraskningar.
Johanna Fagerstedt, CMO Quinyx
13:40 - 14:00
13:40 - 14:00
May the Workforce be with you
“Getting ahead of the competition is only possible with the right workforce, in the right place at the right time.”
Erik Fjellborg, grundare & CEO Quinyx
14:00 - 14:20
14:00 - 14:20
Att skapa en välmående, engagerad och framgångsrik organisation
En resa in i den moderna arbetspsykologiforskningen och vad den tydligt visar om ledarskapets viktiga roll i arbetslivet  Genom forskning vet vi vad det är som skapar ökad motivation och prestation, men vi är mindre bra på att applicera den kunskapen i våra organisationer.
Johan Book, förändringsledare och motivationsexpert
14:20 - 14:40
14:20 - 14:40
Spännande talare presenteras inom kort
14:40 - 15:00
14:40 - 15:00
Workforce Management 2.0

Produktrelease! Carl Geijer kommer presentera de senaste verktygen och förmågorna för att möta framtidens arbetskraft. 

Carl Geijer, CPO Quinyx
15:00 - 15:30
Nätverksmingel bland våra partners
15:30 - 16:00
15:30 - 16:00
Kraften i ett starkt medarbetarengagemang!
Niklas Delmar, föreläsare och engagemangsexpert
16:00 - 16:20
16:00 - 16:20
Hur du jobbar med medarbetarengagemang i snabbrörliga branscher med många deltidsanställda
Charlotte Axlund
16:20 - 16:40
16:20 - 16:40
WFM Awards
Johanna Fagerstedt, CMO Quinyx
17:00 - 20:00
After Event och underhållning

 

Klockan 17:00 öppnar vi baren och bjuder på ett härligt mingel tillsammans med spännande underhållning.
Ta chansen att nätverka med andra WFM-experter och kollegor i branchen. 

Talare

Niklas Delmar
Föreläsare, utbildare och rådgivare med en dröm om att göra världens arbetskraft lyckligare på sina arbetsplaser.

 

Endast 16 % av svenskarna är enligt Gallups mätning engagerade i sina arbeten. Det är ett kvitto på att det finns en enorm dold potential hos våra individer, medarbetare och organisationer runt om i landet. Denna låga nivå på engagemang påverkar nämligen vår produktivitet, kreativitet, innovationsgrad och välbefinnande på ett negativt sätt. Eftersom engagemang är ett oerhört viktigt medel för att både öka individernas välbefinnande och nå organisationens mål och vision, har Niklas valt att fokusera sitt arbete på att slå två flugor i en smäll och därigenom höja svenskarnas engagemangsnivå.
Johan Book
Förändringsledare, engagemangsexpert och grundare av Motivationsbyrån.

 

Johan Book är smått galen i forskningsbaserat ledarskap, motiverade medarbetare och framgångsrika strategigenomföranden. Han har sen 1999 arbetat med interkommunikation, ledarutveckling och förändringsledning bland annat inom Lantmännenkoncernen. Han är grundare till Motivationsbyrån och har en tydlig mission, att omvandla modern arbetspsykologiforskning till verklighet i arbetslivet och därigenom skapa ökat engagemang, välmående, prestation och resultat.

 

Erik Fjellborg
Grundare & CEO på Quinyx

 

Quinyx grundades av Erik Fjellborg 2005 med McDonald's som första kund. Erik har sedan dess byggt upp företaget till att bli Skandinavisk marknadsledare inom Workforce Management.
 
Erik är även medlem i Prins Daniels Fellowship, där han tillsammans med Prins Daniel och övriga medlemmar inspirerar unga till entreprenörskap.
Johanna Fagerstedt
Chief Marketing Officer på Quinyx

 

Johanna Fagerstedt är CMO på Quinyx och kommer vara er värd för eftermiddagen.
 
Johanna har tidigare suttit i aktiespararnas styrelse och varit ordförande för unga aktiesparare. Idag sitter hon i styrelsen för marknadsföreningen i Stockholm, och hon har också vunnit priset som årets marknadsförare på Linkedin. En utbildning på Harvard inom ledarskap har hon också hunnit med.
Carl Geijer
Chief Product Officer på Quinyx

Carl Geijer är produkchef på Quinyx, och är den person som omsätter omvärldens trender och behov till smarta tekniska lösningar för att underlätta vardagen.
Charlotte Axlund
Tidigare chef på Rituals och L'Oreal, Findus och numera VD på 4Potentials
 
Charlotte har tidigare haft ledande roller inom välkända företag såsom L'Oréal, Findus, The Body Shop, Himla och Rituals och brinner verkligen för ett inspirerande hållbart ledarskap samt för att utveckla, rekrytera och attrahera talanger. Med ett högt engagemang och med en stor portion energi, visade hon redan under sin studietid till civilekonom, ett stort intresse för att strategiskt utveckla organisationer och medarbetare i olika forum. Något som även har följt med som ett stort intresse och passion i arbetslivet, bla. som styrelseledamot i Svenska FN-förbundet. Just en stark etisk värderingsgrund karaktäriserar Charlottes engagemang, både professionellt och privat, såväl som det stora intresset för träning, hälsa och välmående.

Våra partners

Läs mer
Kega

We like to make things clear and concrete. That’s why we offer a range of retail products that have proven to be effective; from Magento webshops to our InTouch retail app & portal, and from digital content to 360° retail communication. All products are developed in-house and tailored to the exact needs of our customers. This means you always know beforehand precisely what you’re buying and can still be sure of a custom solution.

Läs mer
Sympa
Our customers mean the world to us. Having overwhelmingly happy customers is the reason why Sympa is now the fastest growing HR service provider in the Nordics with more than 100 employees in eight offices and five countries. The software itself is used in more than 50 countries and is available in 16 languages. Despite the rapid growth, Sympa remains a family-owned business.
Läs mer
Hubspot
Talentsoft är europeisk ledare inom molnbaserad software för Talent Management och Learning. Vår digitala plattform skapar kontinuerlig dialog mellan medarbetare, ledare och HR, och integrerar Competence Management med karriärutveckling och Learning. Talentsoft erbjuder en unik lösning för Bemanningsplanering och HR Analytics, som effektivt hjälper dig och dina HR-processer: Rekrytering, Onboarding, Prestation & Kompetens, Talanganalys, Learning och Kompensation.

Plats

Workforce Management Day kommer äga rum på trendiga Hotel At Six vid Brunkebergstorg, som ni når lättast från T-centralen alternativt Kungsträdgården. För er som kommer med bil finns flera centrala garage i närheten.
 
För logi rekommenderar vi At Six egna hotell, alternativt Scandics Downtown Camper över gatan.  
 
Hotel At Six
Torsdagen den 9 Oktober
13:00 - 20:00
Brunkebergstorg 6, 111 51 Stockholm

Anmäl dig här

 

Workforce Management day är ett kostnadsfritt event som vänder sig till chefer, beslutsfattare och verksamhetsutvecklare inom personalintensiva verksamheter. Då platserna är begränsade tar vi oss friheten att gå igenom anmälningarna som kommer in.

Fyll i formuläret nedan för att ansöka om din plats. Vi ser fram emot att se dig på Workforce Management day Stockholm! Är ni ett större sällskap eller har frågor kring eventet? Kontakta oss så hjälper vi dig.