phone icon  +46 8 611 50 20    email icon  event@quinyx.com

WORKFORCE MANAGEMENT DAY 2018

4 oktober
Hotel At Six, Brunkebergstorg 6, Stockholm

En summering från nordens största event och mötesplats inom Workforce Management

Quinyx VD och grundare Erik Fjellborg inledde dagen på temat Happy Workforce, Happy Business med att prata om vikten av schemaläggning då många överväger att byta jobb på grund av bristfälliga scheman. Tiden som faktor kan vara mer avgörande än lönenivån. Erik uppmanade till att se framtidens utmaningar som en möjlighet, att ta ledarskap i sin bransch och att se till att erbjuda den bästa och mest flexibla medarbetarupplevelsen.

På stora scenen hade vi därefter en rad spännande och inspirerande talare. Lisa Ekström, talare och entreprenör, lärde oss att kamoja, att knycka från exempelvis andra branscher till sin egen. Hon berättade om hur man kan leva sitt liv i ett dataspel och manade till både eftertanke och skratt.

Michael Spiers, HR chef på London City Airport gav oss en insikt i hur HR-arbetet fungerar på en flygplats och enligt honom är det viktigast att 'get the basics right' innan man fokuserar på 'the sexy stuff'. Jeanette Tax, HR chef på Swarovski gav tips på hur man kan ta hjälp av unga förmågor och skapa interna influencers för att bli riktigt framgångsrik med HR-arbetet. 

Avslutningsvis presenterade Quinyx egen produktguru Carl Geijer nya webbgränssnittet Neo som kommer blir både snabbare, snyggare och bjuda på ny funktionalitet.

 

Ladda ner presentation

Presentationer

Ladda ner alla presentationsbilder

Mingel

Ladda ner alla mingelbilder

Awards

Ladda ner alla WFM Awards bilder

Filmklipp från stora scenen

Talare och WFM-Awards vinnare

Presentations wfm day 2018 all videos