Workforce Management Awards 2019

Hotel At Six, Stockholm
9 Oktober 2019

Ta chansen att nominera den person eller organisation som förtjänar att uppmärksammas.

 Känner du till något företag, organisation eller person som är en stjärna på schemaläggning, som alltid ger sitt yttersta och som ständigt motiverar och engagerar sina kollegor till max? Eller kanske någon som vågar tänka nytt och har lyckats att förändra sättet som man arbetar med Workforce Management eller Employee Engagement? - Deadline 13 september!

Årets Schemaläggare

Vinnaren av Årets Schemaläggare har på ett framgångsrikt sätt visat goda resultat i arbetet med att planera schemaläggningen för sin organisationen, vilket även har bidragit till företagets positiva utveckling.

Priset Årets Schemaläggare har skapats i syfte att främja enskilda insatser inom WFM som ger resultat för företaget såväl som för den enskilde medarbetaren och för att lyfta fram goda föredömen inom branschen.

Vinnare förra året:
Katharina Eng, Citygross

Årets WFM-företag

Vinnaren av Årets Workforce Management-företag är ett företag som genom aktivt arbete med viktiga frågor inom Workforce Management har lyckats optimera sin verksamhet och skapat gladare medarbetare.

Priset har upprättats för att främja utveckling och optimering av Workforce Management-lösningar som gynnar verksamheter genom såväl minskad administration och ökade vinster som gladare medarbetare.

Vinnare förra året:
Espresso House

Jury

Thomas Karlsson
Kommersiell redaktör Market
Marcus Henningson
Espresso House, Årets WFM-företag 2018
Katharina Eng
Citygross, Årets Schemaläggare 2018
Johanna Fagerstedt
Chief Marketing Officer på Quinyx

 

Johanna Fagerstedt är CMO på Quinyx och kommer vara er värd för eftermiddagen.
 
Johanna har tidigare suttit i aktiespararnas styrelse och varit ordförande för unga aktiesparare. Idag sitter hon i styrelsen för marknadsföreningen i Stockholm, och hon har också vunnit priset som årets marknadsförare på Linkedin. En utbildning på Harvard inom ledarskap har hon också hunnit med.

Nominera dina favoriter till årets
Workforce Management Awards!